We starten het Come Together Event voor geïnteresseerden om zaken te doen met of in Thailand op 16 juli 2021 rond 14.00.

We hebben onze plannen voor de Stichting Thailand Zakelijk meeting in Oosterhout bij Le Boulevard een paar keer moeten bijstellen door de Covid omstandigheden. Maar nu is het dan eindelijk weer zover! Voor iedereen die meer wil weten over zakendoen in Thailand is het dé gelegenheid om kennis te maken en je vragen te stellen…

De gastvrouw en gastheer Wilma en Ger zijn rasechte Mkb’ers. Ze runnen nu samen al 9 jaar Le Boulevard in Oosterhout. Door op tijd de juiste maatregelen te nemen zijn ze nog sterker uit de Covid strijd gekomen. Chapeau! De koffie en heerlijke worstenbroodjes staan voor je klaar!

We starten het Come Together Event voor geïnteresseerden om zaken te doen met of in Thailand op 16 juli 2021 rond 14.00. Je bent van harte welkom. Le Boulevard , Meerstoel 8, 4904 SV Oosterhout (N.B.) Meubelboulevard.

Namens de stichting: Ricky, Ad en Martien.


Om een beetje in de sfeer te komen, onderstaand de foto's van de eerste meeting in Oosterhout 2020.

NIEUWSBRIEF

Thailand Zakelijk is een Nederlandse stichting van Nederlandse ondernemers die in Thailand actief onderdeel zijn van het zakenleven. Zo'n 70 Nederlandse MKB-bedrijven hebben zich verenigd om elkaar te helpen, hun ervaringen en contacten uit te wisselen en te delen. Meld je aan en blijf op de hoogte...

LATEST TWEETS
CONTACT
VOLG ONS