EEN TIJD WAARIN WE ELKAAR NIET IN DE STEEK MOETEN LATEN

Hoe graag we het ook willen, vooralsnog ontsnappen we niet aan de beperkende consequenties van het coronavirus. Het blijft ons zakelijk en privé dwarszitten. Iedereen heeft er last van en we zijn met z'n allen vooral bezig gezond te blijven, zakelijk te overleven, of misschien toch nog enig succes te boeken.

Bij Thailand Zakelijk maken we volop plannen, maar het is op dit moment vechten tegen de bierkaai. Alles wat we organiseren moet worden uitgesteld of afgelast. Met als dieptepunt het naar een nog onbekende datum verplaatsen van het grote feest waar we (een paar dagen geleden) met jullie op ons 10-jarig jubileum hadden willen proosten; samen met de NTCC en de NVT, die ook beiden wat te vieren hebben.

Toch is dit ook een tijd waarin we elkaar niet in de steek moeten laten, gebruik moeten maken van elkaars kracht en steun. Hoe beperkt we ons momenteel allemaal ook voelen, juist nu moeten we ons verenigen. Help ons daarbij! Om te beginnen door je contributie te betalen.
Het kost weinig tijd, want het kan nu ook online.


VERLENG JE MEMBERSHIP VOOR 2021

En wie weet ben je (of ken je) een van de broodnodige donateurs die de plannen van Thailand Zakelijk mede mogelijk gaan maken. Je weet: we gaan dit jaar karten, er komen Thaise kooklessen, een pubquiz, we gaan zeevissen en er zijn informatieve bijeenkomsten met ondernemers en vertegenwoordigers van de Nederlandse ambassade.

Kortom: doe mee! Thailand Zakelijk is niet voor niets al 10 jaar een vraagbaak voor starters in Azië en de verbindende factor voor Nederlandse- en Vlaamse ondernemers in Thailand.

Ik reken op jullie,

met vriendelijke groet,

Martien Vlemmix.
Stichting Thailand Zakelijk.