Jubilee Orange Garden Party druk bezocht!Afgelopen zaterdag 13 november was eindelijk zover. De Dutch Jubilee Garden Party werd gehouden in het imposante Sindhorn Kempinski Hotel in Bangkok. Deze avond werd het 30-jarig jubileum van de Nederlands-Thaise Kamer van Koophandel, het 80-jarig jubileum van de Nederlandse Vereniging Thailand en het 10-jarig jubileum van Stichting Thailand Zakelijk gevierd. Dit langverwachte evenement is eindelijk gehouden nadat de COVID-19-regelgeving in Bangkok is versoepeld.

Gasten konden genieten van een gezellige avond en elkaars gezelschap, het was een perfect geregeld en vrolijk feest. Er was een verscheidenheid aan eten en drinken waarna de gasten naar buiten gingen om het feest voort te zetten op het buitenterras waar het podium stond. Met geweldige muziek van de band en DJ begon men te dansen tot het einde van de avond. We stellen de aanwezigheid van iedereen zeer op prijs en hopen u te zien op ons volgende evenement!


Ook member worden van Stichting Thailand Zakelijk? Je kunt je hier aanmelden...

NIEUWSBRIEF

Thailand Zakelijk is een Nederlandse stichting van Nederlandse ondernemers die in Thailand actief onderdeel zijn van het zakenleven. Zo'n 70 Nederlandse MKB-bedrijven hebben zich verenigd om elkaar te helpen, hun ervaringen en contacten uit te wisselen en te delen. Meld je aan en blijf op de hoogte...

LATEST TWEETS
CONTACT
VOLG ONS