Dutch Jubilee Orange Party

Sindhorn Kempinski Hotel Bangkok.

Beste members,

Thailand Zakelijk (voortgekomen uit MKB Thailand) bestaat 10 jaar en dat is een mooie mijlpaal. Omdat de Nederlandse Vereniging Thailand in 2021 80 jaar bestaat en de NTCC 30 jaar, zijn de handen ineengeslagen en wordt er op 24 april een groot feest gehouden in het Sindhorn Kempinski Hotel Bangkok.

Het wordt een zomerse oranje getinte cocktail & garden party in het pas geopende Kempinski, dat vlak bij de Nederlandse ambassade ligt.

Het feest begint om 17.00 uur en duurt tot 22.30 uur. Er mogen maximaal 300 gasten aanwezig zijn, dus wie erbij wil zijn moet zich even aanmelden. Doe het nu!

Members van Thailand Zakelijk betalen 1.000 baht (waarvan zij de helft aan eten en drinken mogen besteden). Niet-leden betalen 1.500 baht.

Met vriendelijke groet,
Martien Vlemmix.PS - Nog geen member? of de contributie 2021 vergeten? Doe het nu online. Wel zo makkelijk!


NIEUWSBRIEF

Thailand Zakelijk is een Nederlandse stichting van Nederlandse ondernemers die in Thailand actief onderdeel zijn van het zakenleven. Zo'n 70 Nederlandse MKB-bedrijven hebben zich verenigd om elkaar te helpen, hun ervaringen en contacten uit te wisselen en te delen. Meld je aan en blijf op de hoogte...

LATEST TWEETS
CONTACT
VOLG ONS