Stichting Thailand Zakelijk (voorheen MKB Thailand) ondersteunt en adviseert u niet alleen bij uw ondernemers plannen, maar organiseert ook van tijd tot tijd evenementen voor haar bestaande en potentiële leden. Dit om elkaar nog beter te leren kennen en het nuttige met het aangename te verenigen. In dat kader is er nu een unieke mogelijkheid!

De nieuwe, exclusieve stadsfietsen van Recreational Bangkok Biking, die zijn ontwikkeld door de eigenaar Andre Breuer, gaan wij testen tijdens een prachtige tocht door en rondom Bangkok. Dit speciale STZ evenement met vele (ook voor mensen die hier al jaren verblijven) bijzondere kanten van deze prachtige stad, duurt in totaal ca. 5 uur (waarbij u ca 2,5 uur op de fiets zit).

De dag ziet er als volgt uit: Vanaf 10.00 uur verzamelen we bij Recreational Bangkok Biking, waar we onder het genot van een kop koffie en een versnapering alvast worden voorbereid op de tocht door de eigenaar van RBB, Andre Breuer. Vervolgens stappen we op de fiets, om aan deze prachtige tocht te beginnen en gaan we kennis maken met allerlei onbekende kanten van Bangkok. De (late) lunch genieten we zo rond 13.30 – 14.00 uur, waarna we aangesterkt weer het laatste stukje naar RBB gaan fietsen, alwaar we rond 15.00 uur aankomen. Al met al een geweldige belevenis! Overigens kan, voor wie dat wenst, na de tocht ook nog worden nagepraat in de fameuze bar The Hangover in Sukhumvit Soi 22. In dat geval bellen we een taxi voor u (niet inbegrepen in de prijs).

Het verkeer komt dan al op gang dus dan zijn we waarschijnlijk zo rond 4 uur in de Hangover. Mooie tijd voor het eerste biertje ! Het toeval wil, dat er in The Hangover daarop aansluitend (vanaf een uur of 6) tevens de welbekende maandelijkse STZborrel, waardoor u 2 vliegen in 1 klap slaat! Laat deze kans niet aan u voorbijgaan en boek via deze website voor deze prachtige tour.

De kosten hiervan bedragen voor leden slechts 999 Bath (normaal gesproken 1,390 Bath). Bent u geen STZ lid maar wenst u toch graag mee te gaan, dan is dit mogelijk voor 1,299 Baht. Begin- eindpunt van de tocht: Recreational Bangkok Biking, Baan Sri Kung 350/151, Soi 71 Rama 3 Road, Yannawa, Bangkok 10120 U kunt zich vanaf nu, via onze website, opgeven voor deze tour en via iDeal, creditcard of paypal e.d. afrekenen.

Member

28,50
  • MKB-STZ Thailand
    FIETSTOCHT
    MEMBER

NO Member

37,-
  • MKB-STZ Thailand
    FIETSTOCHT
    NO MEMBER
NIEUWSBRIEF

Thailand Zakelijk is een Nederlandse stichting van Nederlandse ondernemers die in Thailand actief onderdeel zijn van het zakenleven. Zo'n 70 Nederlandse MKB-bedrijven hebben zich verenigd om elkaar te helpen, hun ervaringen en contacten uit te wisselen en te delen. Meld je aan en blijf op de hoogte...

LATEST TWEETS
CONTACT
VOLG ONS