Thailand Zakelijk en MKB Thailand zijn 1 organisatie. Zowel in Nederland als in Thailand actief en paraat met praktische hulp.

 

 

Waarom lid worden...ik weet toch alles al.

Klaar voor je Thaise onderneming?
Dan is het nu tijd voor MKB Thailand!
Ga je je droom waar maken in Thailand en daar een bedrijf opzetten? Uiteraard heb je je goed voorbereid. Je hebt alle documentatie gelezen van de Nederlandse Ambassade in Bangkok en je volgt het nieuws van de NTCC, MKB Thailand, Hier is Thailand / Thailandblog, Goede Zaken in Thailand en de vele andere websites over wonen en werken in Thailand. Ook heb je in Nederland contact gehad met de Rijksdienst voor... Ondernemend Nederland en de Kamer van Koophandel. Sommigen hebben zelfs een volledig ondernemersplan gemaakt met alle kennis die ze in Nederland hebben opgedaan. Je bent er klaar voor, want jou kan niets onverwachts meer gebeuren. Tenminste, dat denk je!
Dan is het nu tijd om lid te worden van MKB Thailand, dé plek waar je al je praktische vragen kunt stellen over ondernemen in Thailand. MKB Thailand is opgezet door Nederlandse ondernemers die al jarenlang actief zijn in Thailand en die jou graag willen helpen met het nemen van de juiste beslissingen en je willen behoeden voor beginnersfouten. Want ondernemen in Thailand is een heel andere zaak dan ondernemen in Nederland.
MKB Thailand is opgezet door vrijwilligers en werkt kostendekken. Een lidmaatschap kost 2500 baht (ca. 65 euro) per jaar. Meer informatie: www.mkbthailand.com en www.thailandzakelijk.com.